• (+47) 941 46 756
    NO997842375MVA
« tilbake til bloggen

Statsautorisert translatør polsk – norsk

Publisert på 24.01.2015

Statsautorisert translatør polsk – norsk

Fagoversetter innenfor HMS for bygg og anlegg.

Gå til HOVEDSIDE

Emilia Pesla translatør

Velkommen til min side www.polsk-oversetter.no

Jeg har over 13 års erfaring i oversettelse! Jeg eier et lite oversetterbyrå som leverer både autoriserte (godkjente) oversetteser i polsk/norsk og ordinære oversettelser til kunder i hele Norge.

Jeg er statsautorisert translatør fra polsk til norsk (translatørbevilling fra NHH i Bergen) og autorisert translatør mellom engelsk og polsk fra Justisministeren i Polen. Tittelen ‘statsautorisert translatør’ er beskyttet i henhold til universitets- og høyskolelovens § 7-3 (Bevilling som statsautorisert translatør).

Mine kunder (se oversikt over noen av mine kunder) er både norske bedrifter, privatpersoner og polske og norske oversettelsesbyrå.

Jeg spesialiserer meg hovedsakelig på:

  • statsautoriserte oversettelser av vitnemål, attester, avtaler, kjennelser mm.
  • oversettelser innenfor HMS for bygg og anlegg

Jeg satser på profesjonalitet, pålitelighet, taushetsplikt og yrkesetikk.

Jeg utsteder faktura.

Vennligst direkte kontakt på:

post@polsk-oversetter.no

eller via KONTAKTSKJEMA HER (du kan sende vedlegg direkte via hjemmesiden!)

Jeg leverer autoriserte og ordinære oversettelser til kunder i hele Norge: Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kongsberg, Molde, Arendal, Mo i Rana, Sarpsborg, Fredrikstad, Lillehammer, Leikanger, Etterstad, Kristiansund, Tønsberg, Drammen, Bodø, Narvik, Tromsø, mm.

Med vennlig hilsen,

Emilia Pesla
Polsk Oversettertjeneste Nord
Statsautorisert translatør polsk – norsk og autorisert oversetter polsk – engelsk

16.16.28